ROBOT PENTRU FACEBOOK

..pune-ti contul pe pilot automat!

CÂȘTIGĂ TIMP PENTRU TINE ȘI
CLIENȚI NOI PENTRU AFACEREA TA!

✅ SLASKBOT este un robot pentru Facebook special creat pentru a te ajuta să îți dezvolți imaginea online, automat să îți atragi clienți noi pentru business!

Este un angajat neobosit care îți scutește o grămadă de timp, nu cere de mâncare, nu face pauze de țigară….el muncește necontenit pentru tine!

În sfârșit te poți concentra asupra a ceea ce faci cel mai bine – Conducerea afacerii tale!

robot pentru Facebook - SLASKBOT

CUM FUNCȚIONEAZĂ mai exact ?

..și cum mă poate ajuta un robot pentru Facebook?

Se introduce în soft contul tău de Facebook.

Poate fi contul personal sau un “alt” cont (folosit doar pentru publicitate)

Mai jos găsești fiecare funcție din SLASKBOT explicată:

⤵️

Acest robot pentru Facebook caută grupuri(sau pagini) de Facebook interne sau internaționale, după diferite cuvinte cheie, apoi se înscrie în aceste grupuri treptat.

Extrage membrii grupului și le trimite cereri de prietenie. Poate extrage persoanele care au dat like la o pagină sau la o postare anume.

La toți cei care acceptă cererea de prietenie, le trimite un mesaj privat personalizat.(poate conține o prezentare personală/servicii + link către website, youtube etc..)

Face like postărilor din grupuri sau la postările paginilor de Facebook identificate. Face like la comentariile acestor postări.(este o “tactică” bună de a atrage atenția asupra profilului tău)

SLASKBOT trimite cereri de prietenie membrilor extrași din diferite grupuri sau celor care apreciază anumite pagini sau postări.(poate filtra doar profilele dintr-un anumit oraș sau zona geografică)

La toți cei care acceptă cererea de prietenie le trimite un mesaj privat customizat.(poate conține o prezentare personală/servicii + link către website, youtube etc..)

În momentul în care ajunge la limita de 5000 de prieteni, începe să șteargă treptat din actualii prieteni pentru a putea invita alții.(este un proces continuu)

La toți cei care îi accepta prietenia are posibilitatea să le trimită un mesaj privat. (poate conține o prezentare personală/servicii + link către website, youtube etc..)

Are posibilitatea de a trimite mesaj direct paginilor de Facebook identificate după anumite cuvinte cheie!

Este un robot pentru Facebook care urează și “La mulți ani” tuturor prietenilor contului de ziua lor!

La toți prietenii trimite invitații de apreciere a paginii, solicitări de inscriere in anumite grupuri sau participări la evenimente .(trebuie sa fie admin la pagină sau moderator al grupului)

Poate accepta solicitările de inscriere in grup si le poate trimite un mesaj privat noilor membri.

Este un proces continu de crestere a paginii sau a grupului tău de Facebook!

Creaza postari sau face share la o anumita postare in toate grupurile in care a intrat si unde i se accepta postarea de catre admini.(poate cea mai puternica functie de promovare online)

Posteaza in story zilnic, intre anumite intervale orare.(tu creezi story-uri pe mai multe zile iar #slaskbot le programeaza si posteaza)

Mai exact SLASKBOT te ajutĂ
sĂ îȚi promovezi

..serviciile pe Facebook
în mod AUTOMAT!

Dezvoltare imagine

Solicita in permanenta cereri de prietenie, face actiuni de like la postari si comentarii in diferite grupuri relevante pentru a atrage atentia asupra profilului tau!

Crestere pagina/grup de Facebook

Posteaza frecvent in grupuri si strange un numar mare de prieteni pe care constant ii invita sa aprecieze pagina sau sa intre in grupul tau.

Prezentare servicii

Se prezinta automat serviciile pe sute de grupuri pe Facebook, la zeci de mii de persoane!
Iti promovezi BRANDUL!

Creare baza de date

Acest robot pentru Facebook te ajuta sa iti construiesti o baza solida de abonati, care prin remarketare pot fi transformati in potentiali viitori clienti!

..ai nevoie de mai multe informații sau detalii?

Alte informaȚii Și
IntrebĂri frecvente

Nu, se poate crea un cont nou dedicat doar promovarii afacerii. 

Acesta poate contine doar o parte a numelui tau si cealalta parte numele afacerii, sau poate fi “denumit” cum doriti..

De-a lungul timpului am observat ca cel mai bine performeaza conturile care prezinta si  “persoana” nu doar informatii cu afacerea si atat.

Acest robot pentru Facebook promoveaza in prima faza “profilul”, aceasta ulterior poate indrepta prietenii si audienta catre pagina sau grupul, linkul unde isi prezinta serviciile.

Nu am intampinat nici un “eveniment” neplacut in 3 ani de zile, robotul face actiuni pe care le poti face si tu, doar ca o sa trebuiasca sa iti petreci toata ziua pe Facebook😉

La inceput este setat sa creasca actiunile treptat, sa “incalzeasca” contul, ulterior crescand progresiv, zilnic numarul de actiuni.

Sa monitorizezi mesajele contului si sa oferi detalii despre serviciile tale celor interesati.

Sa creezi cateva story-uri cu informatii generale despre afacere pe care o sa le introducem in soft si o sa se reposteze automat la anumite intervale de timp.

Sa faci postari pe pagina ta de Facebook, ulterior SLASKBOT le extrage si le da share pe grupurile in care a intrat.

Cel mai bine ar fi sa ne auzim telefonic initial, sa fim mai eficienti.

Va raspundem la eventualele intrebari, va dam restul de detalii de care mai aveti nevoie, va cerem o serie de informatii despre business dupa care revenim cu o oferta.

Gasiti toate datele noastre de contact in josul paginii sau aici – Contact SLASK.

 

Da, avem programul Instaboost, cu care dezvoltam notorietatea brandului si profilele de Instagram pentru clientii nostri.

Mai multe detalii despre acest program puteti gasi aici Instagram Boost.

Formular de contact

Ia legătura cu noi! Completează formularul de mai jos, și te vom contacta în mai puțin de 24 de ore!

contact rapid
Whatsapp