Robot pentru promovare pe Facebook

Postări automate în grupuri + multe alte funcții

..pune-ti contul pe pilot automat!

CÂȘTIGĂ TIMP PENTRU TINE ȘI
CLIENȚI NOI PENTRU AFACEREA TA!

SLASKBOT este un robot pentru Facebook special creat pentru a te ajuta să îți dezvolți imaginea online, automat să îți atragi clienți noi pentru business!

Este un angajat neobosit care îți scutește o grămadă de timp, nu cere de mâncare, nu face pauze de țigară….el muncește necontenit pentru tine!

În sfârșit te poți concentra asupra a ceea ce faci cel mai bine – Conducerea afacerii tale!

Cum funcționează și ce funcții are acest robot pentru Facebook

Se poate fi folosi contul personal al clientului sau un “alt” cont (folosit doar pentru publicitate)

Mai jos găsești fiecare funcție din SLASKBOT ⤵️

1. POSTARI SI SHARE-URI AUTOMATE ÎN GRUPURI 📝

Creăm postări sau facem distribuiri la diverse postări în toate grupurile în care profilul clientului este membru și unde i se acceptă postarea de către admini.

Automatizăm o medie de 20-25 de postări pe zi cu un cont de Facebook. La majoritatea postărilor din grupuri după un anumit interval facem Bump* (adăugăm un comentariu scurt la postare pentru a o “reîmprospăta”, o trimitem din nou în primele postări din grup).

Dacă clientul este înscris în foarte multe grupuri, acestea se pot împărți în categorii, iar conținutul se poate diviza și posta pe fiecare categorie de grupuri în parte.

Sugerăm clienților să se înscrie în cât mai multe grupuri unde intuiesc că ar fi persoane potențial interesate de conținutul și serviciile lor.

Conținutul care se dorește a se posta constant în aceste grupuri îl putem extrage de pe pagina de Facebook a clientului dacă este deja postat sau îl putem primi pe email/WhatsApp de ori câte ori este necesar să fie postat ceva nou sau schimbat.

La cerere…se poate posta în story zilnic pe profilul personal, între anumite intervale orare.(Clientul creează story-uri pe mai multe zile iar noi le programăm și le postăm constant)

2. ACTIVITATI PE GRUPURI SI PAGINI DE FACEBOOK 👥

Acest robot pentru Facebook caută grupuri de Facebook interne sau internaționale, după diferite cuvinte cheie, apoi se poate înscrie în aceste grupuri treptat.

Extrage membrii grupului și le trimite cereri de prietenie din partea profilului de Facebook. Poate extrage persoanele care au dat like la o pagină sau la o postare anume.

La toți cei care acceptă cererea de prietenie, le poate trimite un mesaj privat personalizat.(poate conține o prezentare personală, a serviciilor sau un link către website, Youtube etc…)

Poate face like postărilor prietenilor contului sau din diverse grupuri de Facebook unde profilul este înscris. Face like la comentariile acestor postări.(este o “tactică” bună de a atrage atenția asupra profilului tău)

3. ADAUGA/STERGE PRIETENI 🚻

SLASKBOT poate trimite cereri de prietenie membrilor extrași din diferite grupuri sau celor care apreciază anumite pagini sau postări.(poate filtra profilele dintr-un anumit oraș sau zona geografică)

La toți cei care acceptă cererea de prietenie le trimite un mesaj privat customizat.(poate conține o prezentare personală, a serviciilor sau un link către website, Youtube etc…)

În momentul în care ajunge la limita de 5000 de prieteni, începe să șteargă treptat din actualii prieteni pentru a putea invita alții.(este un proces continu…)

4. TRIMITE MESAJE PRIVATE 💬

Are posibilitatea de a trimite mesaj privat noilor prieteni sau direct paginilor de Facebook identificate după anumite cuvinte cheie!

Este un robot pentru Facebook care urează și “La mulți ani” tuturor prietenilor contului de ziua lor!

5. TRIMITE INVITATII 📨

La toți prietenii trimite invitații de apreciere a paginii, solicitări de înscriere în anumite grupuri sau participări la evenimente .(trebuie sa fie admin la pagină sau moderator al grupului)

Dacă profilul este admin al grupului poate accepta automat solicitările de înscriere în grup și le poate trimite un mesaj privat noilor membri.

Este un proces continu de creștere a paginii sau a grupului tău de Facebook!

*apasă butonul de mai jos și completează formularul sau contactează-ne direct pe

👉 WhatsApp

SLASKBOT te ajută să promovezi

..Serviciile pe Facebook în mod AUTOMAT!

Postări automate si prezentare servicii

Se prezintă automat serviciile pe sute de grupuri de Facebook, la zeci de mii de persoane!
Iti promovezi BRANDUL!

Dezvoltare imagine

Solicită în permanență cereri de prietenie, face acțiuni de like la postări și comentarii în diferite grupuri relevante pentru a atrage atenția asupra profilului tău!

Crestere pagina/grup de Facebook

Postează frecvent în grupuri și strânge un număr mare de prieteni pe care constant îi invită să aprecieze pagina sau să intre în grupul tău.

Creezi o comunitate și o bază de date

Acest robot pentru Facebook te ajută să îți construiești o bază solidă de abonați, care prin remarketare pot fi transformați în potențiali viitori clienți!​

..ai nevoie de mai multe informații sau detalii?

*apasă butonul de mai jos și completează formularul sau contactează-ne direct pe

👉 WhatsApp

Alte informaȚii Și
IntrebĂri frecvente

Nu, se poate crea un cont nou dedicat doar promovarii afacerii. 

Acesta poate contine doar o parte a numelui tau si cealalta parte numele afacerii, sau poate fi “denumit” cum doriti..

De-a lungul timpului am observat ca cel mai bine performeaza conturile care prezinta si  “persoana” nu doar informatii cu afacerea si atat.

Acest robot pentru Facebook promoveaza in prima faza “profilul”, aceasta ulterior poate indrepta prietenii si audienta catre pagina sau grupul ori linkul unde isi prezinta serviciile.

Nu am intampinat nici un “eveniment” neplacut in 3 ani de zile, robotul face actiuni pe care le poti face si tu, doar ca o sa trebuiasca sa iti petreci toata ziua pe Facebook😉

La inceput este setat sa creasca actiunile treptat, sa “incalzeasca” contul, ulterior crestem progresiv, zilnic numarul de actiuni pana ajungem la numerele pe care le consideram noi safe pentru a nu pune contul in pericol.

Sa monitorizezi mesajele contului si sa oferi detalii despre serviciile tale celor interesati, care te contacteaza.

Sa creezi cateva story-uri cu informatii generale despre afacere pe care o sa le introducem in soft si o sa se reposteze automat la anumite intervale de timp.

Sa faci postari pe pagina ta de Facebook, ulterior SLASKBOT le extrage si le da share pe grupurile in care a intrat.(Ne poti trimite continutul si direct noua pentru a il programa sa se posteze constant in grupuri)

Cel mai bine ar fi sa ne auzim telefonic initial, sa fim mai eficienti.

Va raspundem la eventualele intrebari, va dam restul de detalii de care mai aveti nevoie, va cerem o serie de informatii despre business dupa care revenim cu o oferta.

Gasiti toate datele noastre de contact in josul paginii sau aici – Contact SLASK.

 

Da, avem programul Instaboost, prin care crestem urmaritorii, dezvoltam notorietatea brandului si profilele de Instagram pentru clientii nostri.

Mai multe detalii despre acest program puteti gasi aici Instagram Boost.

Ia legătura cu noi!

Completează formularul de mai jos cu serviciul dorit și te vom contacta în cel mai scurt timp!

Contact Rapid
Whatsapp